Overijssel met 11 Best Campings een ultiem vakantieparadijs

Overijssel is de provincie met de meeste Best Campings. Van de 32 Best Campings in Nederland staan er elf in Overijssel, een ‘vruchtbaar’ gebied’, volgens Henk van Voornveld, directeur MarketingOost. Van de elf Best Campings staan er maar liefst zeven in het Vechtdal, een streek tussen Dalfsen, Ommen en Hardenberg en een uitstekende verblijfsregio waar je bewust kunt genieten van natuur en cultuur. Daarnaast heeft het Vechtdal veel gezinscampings met goede voorzieningen en leuke activiteiten voor kinderen. Deze campings werden vorig jaar ook al uitgeroepen tot Best Camping (bron: persbericht).

Zie ook: Caravana Leeuwarden

De titel ANWB Best Camping gaat naar campings die het maximale aantal van vijf sterren scoren, kampeerparadijzen uit het topsegment met veel voorzieningen. De kwalificatie is voor één jaar, gebaseerd op de onafhankelijke inspecties door de ANWB en haar Duitse zusterclub ADAC. De elf Best Camping in Overijssel zijn: Camping Beerze Bulten in Beerze, Kampeerdorp De Zandstuve in Rheeze, Camping ’t Veld in Rheeze, Vakantiepark het Stoetenslagh in Rheezerveen, Camping de Kleine Wolf in Stegeren, Ardoer Vakantiepark ’t Rheezerwold in Hardenberg, Sprookjescamping de Vechtstreek in Rheeze, Camping de Molenhof in Reutem, Vakantiepark De Luttenberg in Luttenberg, Camping de Papillon in Denekamp en Familievakantiepark Krieghuusbelten in Raalte. Meer informatie over Overijssel vind je op www.oostbest.nl.

 

Lees ook:Opening Camperplaats Vechtdal, eerste camperplaats van Nederland met wellness
Lees ook:Oog in oog met een hert? Niet uitwijken!
Lees ook:WK Voetbalfeesten op campings en bungalowparken
Lees ook:Kamperen en caravans in Leeuwarden
Lees ook:SVR-beurs: kamperen bij de boer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>