Schaatsbaan Rotterdam 2014-2015

Sinds 29 november biedt Rotterdam twee overdekte schaatsbanen in Sportpark Toepad (2015: klik hier). Drie maanden lang kunnen schaatsers terecht op een 400-meter baan met officiële ISU-afmetingen en een 800 vierkante meter funbaan. Op de 400-meterbaan kunnen jonge talenten, schaatsverenigingen, wedstrijdschaatsers en sportieve recreanten hun rondjes maken. Bij goed weer gaan de zijkanten van de tunneloverkapping open.

Zie ook: 15.000ste bezoeker

De funbaan is geschikt voor beginners, schoolschaatsen, schaatslessen, kunstschaatsen, ijshockey of curling. Op deze baan zijn noren niet toegestaan, maar wordt er geschaatst op hockey- of kunstschaatsen. Zaterdag 14 december vindt de schaatsmarathon van Kralingen plaats, met toppers als Erwen Wennemars, Bob de Jong en de Rotterdammer Erik-Jan Kooiman. Op 6, 13, 14 en 20 december is er bij de schaatsbaan en kerstmarkt.

Lees ook:Schaatsbaan Rotterdam: tot en met 28 februari twee overdekte schaatsbanen
Lees ook:Volg de schaatssporen van Jaap Eden op het Museumplein
Lees ook:Ice*Amsterdam op het Museumplein
Lees ook:WinterparadIJS Amersfoort vanaf vrijdag 25 november
Lees ook:IJsbaan Museumplein: Ice*Amsterdam – t/m 5 februari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>