Cool Event Scheveningen

Zondag 16 november opent Cool Event Scheveningen en wordt het hart van Scheveningen voor de 8e keer opgevrolijkt door het Kurhausplein on Ice (2015: klik hier). De 600 m2 grote schaatsbaan wordt zondag feestelijk geopend om 15.00 uur. Tot en met 18 januari kan iedere dag van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat worden geschaatst. Rondom het plein zijn winterse (verwarmde) horecaterrassen.

Op de boulevard komt vlak voor de Pier vanaf 4 december een 30 meter lange ijsglijbaan: Palace Fun Slide. Tijdens het Cool Event zijn er verschillende evenementen (Sinterklaas, Kerst, Oud&Nieuw), die t.z.t. op de website verschijnen.

Lees ook:Cool Event Scheveningen: schaatsbaan gaat later open
Lees ook:Zaterdag 11 november feestelijke opening 11e editie Cool Event Scheveningen
Lees ook:Zaterdag 2 december: Opening Ice EXPO en Roetsjbaan op Scheveningen
Lees ook:Zondag 19 november: IJskoude bootcamp op de schaatsbaan in Scheveningen
Lees ook:Maandag 7 december starten de Haagse Koning Winter Weken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>