WK BMX 2014 in Ahoy Rotterdam

Woensdag 23 tot en met zondag 27 juli is Ahoy Rotterdam het domein van het WK BMI 2014, voluit het UCI BMX World Championship (trailer: klik hier). De beste BMI coureurs ter wereld strijden in Ahoy om de wereldtitel: circa 250 elite en 2.500 challenge rijders maken Rotterdam de komende dagen de BMX-hoofdstad van de wereld.

Update: het  WK gaat woensdag vanwege de dag van nationale rouw in aangepaste vorm van start.

Dinsdag en woensdag zijn de trainingen, woensdag om 18.15 uur is de openingsceremonie, aansluitend starten de eerste wedstrijden. Er zijn wedstrijden voor mannen en vrouwen in verschillende leeftijdsgroepen en categorieën. Naast wedstrijden zijn er verschillende side-events, zoals het BMX-museum, de BMX-bioscoop en zelf rijden op de  mobiele BMX-baan. Tickets: zie website.

Lees ook:Spar NK Cross in Nijverdal
Lees ook:Rabobank Zesdaagse Rotterdam 2012
Lees ook:NK Tijdrijden in Zaltbommel
Lees ook:Acht van Chaam 2014
Lees ook:WK Tafeltennis in Ahoy Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>