Almelose Havendagen 2014

Woensdag 16 tot en met zondag 20 juli vinden in Almelo de elfde Almelose Havendagen plaats. Wat in 2003 begon als Vlootdagen, groeide uit tot een vijfdaags evenement in, op, aan en rond de centrumhaven. Circa 80 schepen meren aan, naast het grote horecapaviljoen aan het water ligt het hoofdpodium, donderdag is er een braderie met oude ambachten en een standwerkersconcours, vrijdagavond moonlight shopping en zaterdag en zondag een grote braderie met meer dan 100 kramen.

 

Voor kinderen is er kindervertier, met onder meer iedere dag knutselworkshops en lopen over het water in bubbles. Terug dit jaar is de wedstrijd boegsprietlopen: lopen over een stuk hout van ruim 10 meter, waarvan het grootste deel boven water ligt, zonder het evenwicht te verliezen. Op het ‘Snackplein’ staan verschillende stands en verkoopwagens voor de inwendige mens. Van 14.00 tot 24.00 uur zijn er dagelijks optredens van koren en artiesten. Iedere dag zijn er spectaculaire flyboard demonstraties en duikdemonstraties. Sportbedrijf Almelo heeft een programma samengesteld dat van dag tot dag verschilt, met uiteenlopende sporten.

Lees ook:Almelose Havendagen 2013
Lees ook:Almelose Havendagen 2012
Lees ook:Almelose Havendagen 2011
Lees ook:Almelose Havendagen 2010
Lees ook:Havendagen Vollenhove

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>