61e Vierdaagse van Apeldoorn

Dinsdag 8 tot en met vrijdag 11 juli vindt de 61e editie van de Vierdaagse van Apeldoorn plaats, ‘de Groenste Vierdaagse van Nederland’ (2015: klik hier). Nieuw dit jaar is een nieuwe afstand van 12 kilometer, naast de bestaande 12, 20, 30, 40 en 50 kilometer. Ook nieuw is de mogelijkheid om je ook in te schrijven voor één, twee of drie dagen. Na-inschrijving kan, maar op het evenemententerrein kan niet worden gepind.

Maandag is de feestelijke opening op sportcomplex v.v. Victora Boys, start en finish van alle wandeldagen. Dinsdag gaat de eerste wandeldag richting Lieren, Loenen en Beekbergen. Woensdag voert de route langs Elspeet en Uddel en door de kroondomeinen Het Loo. Dionderdag loopt de route via Assel, Kootwijk en Hoog Soeren. Vrijdag gaat de tocht langs Ugchelen, Woester Hoeve en Hoenderloo. In Hoenderloo worden de deelnemers muzikaal ondersteund rondom de muziektent. Bij terugkomst in Apeldoorn worden de wandelaars feestelijk met een DJ onthaald. Veel deelnemende wandelaars vinden het ‘de mooiste Vierdaagse van Nederland’. Ook zijn er veel deelnemers die de Apeldoornse Vierdaagse gebruiken als laatste voorbereiding op die van Nijmegen, volgende week. De tocht wordt georganiseerd door de Nederlandse Wandelsport Bond (NWB).

Lees ook:Vierdaagse van Apeldoorn 2015
Lees ook:De Groenste 4Daagse van Nederland: Apeldoorn, 12-15 juli
Lees ook:Vierdaagse Apeldoorn 2011
Lees ook:Vierdaagse van Apeldoorn 2013
Lees ook:Vierdaagse Apeldoorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>