Tattoo, Art en Street Conventie Amsterdam

Zaterdag 30 mei tot en met zondag 1 juni staat de 10e editie van de Tattoo, Art en Street Art Conventie in de RAI in Amsterdam (2015: klik hier). Het grootste Tattoo en Body Art evenement van de Benelux is een toonaangevend internationaal evenement op het gebied van tattoo- en body art. Aanwezig zijn vele beroemde tattoo-artiesten uit binnen- en buitenland, waaronder traditionele artiesten uit bijvoorbeeld Nieuw-Zeeland en Tahiti. Ook graffiti, street art en art zijn ruimschoots te zien op de conventie, net als stands met skateboards, kleding en sieraden en op het gebied van piercing, rockabilly en tattoo gerelateerde art (bron: persbericht).

Er zijn diverse shows, zoals optredens van zanger en entertainer Ski King en Burlesque showgirl Xara von den Vielenregen (winnares van de Milaan Burlesque Award 2013). Ook zijn er bodypaint demonstraties en worden er verschillende tattoo wedstrijden gehouden. Barbershop ‘De Snorrensalon’ is present met zijn meesterbarbiers, voor retro haircuts en old school shaves. De tattoo-artiesten beschilderen tijdens de conventie houten klompen. Aan het einde van de conventie worden de mooist ‘getatoeëerde’/beschilderde klompen gekozen en zullen alle customized klompen gedoneerd worden aan het goede doel (suggesties en/of hulp is welkom). Met uitzondering van een aantal shows is de conventie kindvriendelijk. De locatie is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Toegang kost op vrijdag 10 euro, op zaterdag en zondag 18 euro (kinderen tot en met 11 jaar mogen gratis mee – maximaal 1 kind per volwassene en onder eigen toezicht). Weekendpas verkrijgbaar voor 42 euro. Openingstijden: vrijdag 14.00 tot 23.00 uur, zaterdag 11.00 tot 22.00 en zondag 11.00-20.00 uur.

Lees ook:Tattoo, Art en Street Art Conventie Maastricht 2014
Lees ook:Tattoo, Art & Street Art Convention Amsterdam in de RAI
Lees ook:Amsterdam Tattoo Convention 2016 in de RAI
Lees ook:Tattoo Conventie 2016 in MECC Maastricht
Lees ook:Tattoo Expo in Autotron Rosmalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>