Nationale Fiets Marathon 2014

Zondag 25 mei vindt de Nationale Fiets Marathon plaats, een recreatieve fietstocht waaraan iedereen mee kan doen. Dus óók niet zo goed getrainde fietsers of fietsers met een e-bike. Deelnemers kunnen een goed doel steunen door zich te laten sponsoren. In eigen tempo fietst u een mooie tocht van circa 42 kilometer in uw eigen streek of in een provincie naar keuze. De Nationale Fiets Marathon is geen wedstrijd. Het doel is om met zijn allen een leuke fietsdag te hebben, 42 kilometer te fietsen en daarmee geld op te halen voor een goed doel (bron: persbericht).

Er zijn zes goede doelen die de Nationale Fiets Marathon steunt. Dat zijn de Diabetesvereniging, Hartstichting, KiKa, vereniging Natuurmonumenten, stichting ALS en Spieren voor Spieren. Elke deelnemer kiest zelf zijn eigen doel uit deze 6 en via de website is het heel makkelijk en leuk om sponsors te werven. Ook de administratie gaat via de website en de onafhankelijke stichting Presteren voor een Ander garandeert dat het sponsorgeld in zijn geheel wordt uitbetaald aan de begunstigde doelen. Bewegen is belangrijk omdat het gezond voor uw lichaam is. En het geeft een extra goed gevoel wanneer u met uw prestatie helpt de wereld een stukje beter te maken.

Lees ook:Nationale Fiets Marathon
Lees ook:Voorinschrijving Nationale Fiets marathon geopend
Lees ook:Actieplatform WandelVooreenAnder voor wandelaars met hart op de juiste plaats
Lees ook:Hilversum Spieren voor Spieren City Run
Lees ook:Vereniging De Friesche Elf Steden vanaf nu Koninklijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>