Deloitte Ladies Open Golf 2014

Vrijdag 23 tot en met zondag 25 mei vindt de 19e editie plaats van Deloitte Ladies Open Golf (2015: klik hier), voor de tweede keer op The International, de nieuwe golfbaan op de grens van Amsterdam en Schiphol (Oude Haagseweg in Badhoevedorp). Woensdag en donderdag spelen genodigden van partners en sponsors met een professional op de golfbaan waar vrijdag het toernooi begint. Vrijdag tot en met zondag is het toernooi te bezoeken van 08.00 tot 21.00 uur. Zondag vindt de finale plaats.

Het veld bestaat uit 126 speelsters. Het jaarlijkse toernooi is het grootste en meest prestigieuze internationale vrouwen-proftoernooi in ons land en maakt deel uit van de Ladies European Tour, het hoogste professionele circuit voor damesgolfers in Europa. Deloitte is sinds 2010 hoofdsponsor.  Het Ladies Open is meer dan alleen golf kijken. De Ladies Open Village biedt allerlei op het gebied van golf, zoals golfmateriaal, mode, lifestyle, reizen, vakantiewoningen aan de golfbaan en een uitgebreide Food Court. In de Golf Academie kan iedereen zijn of haar eigen spel verbeteren, onder begeleiding van vier profs. Het toernooi omarmt de stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland).

Lees ook:Deloitte Ladies Open Golf 2013
Lees ook:Deloitte Ladies Open Golf 2015
Lees ook:Ladies Open op Eindhovensche Golf
Lees ook:Ladies Open Golftoernooi in Eindhoven
Lees ook:KLM Open Golf in Zandvoort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>