Marathon Hoorn 2014

Zondag 18 mei wordt niet alleen in Leiden hardgelopen: ook de Marathon Hoorn vindt plaats, voor de tiende keer. Wat tien jaar geleden begon als een bevlieging van een stel hardloopfanaten, is uitgegroeid tot een van de grootste sportevenementen in de regio, die nu de Schutz Marathon van Hoorn heet. Elk jaar groeit het aantal deelnemers dat kan meedoen aan de hele of de halve marathon en de 10 kilometer. Verder is er een prestatieloop over 5 kilometer en de Jeugdloop voor kinderen.

Net als in Leiden wordt het extra gezellig met muziek en entertainment. Het parcours gaat vanaf de Draafsingel – toepasselijke naam voor een hardloopwedstrijd – over de Noorddijk richting Enkhuizen, keert bij Oosterleek terug en finisht op het Kleine Noord. Na-inschrijving kan zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur en nog op de dag zelf bij de kleed- en startlocatie. Sportinstituut Frits van der Werff. De marathon start om 10.30 uur, de halve marathon om 11.30 uur, de jeugdloop om 11.00 uur, de 5 kilometer om 12.30 uur en de 10 kilometer om 12.45 uur.

Zie ook: Marathon Leiden en Marikenloop.

Lees ook:Marathon Hoorn: mooie reputatie opgebouwd
Lees ook:Marathon Hoorn 2010
Lees ook:Leiden Marathon 2013
Lees ook:City-Pier-City Loop 2011
Lees ook:Leiden marathon 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>