Dag van het Park 2014

 

Zondag 18 mei is de Dag van het Park, een initiatief van de ANWB, overgenomen naar een voorbeeld in België. Overal in het land zijn in parken allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Doel is om omwonenden (opnieuw) te laten kennismaken met het park in hun eigen woonomgeving, of verder weg. Gemeenten kunnen hun parken en het groenbeheer extra in de spotlights zetten, ieder met eigen activiteiten.

Helaas is er geen centrale website te vinden, zoals bij onze zuiderburen. Verschillende gemeenten ruimen er plek voor in op hun eigen site, zoals Amsterdam, om hun activiteiten voor de Dag van het Park te melden. Dat kunnen demonstraties, voorstellingen en muziekoptredens zijn, maar ook activiteiten op het gebied van sport, educatie en recreatie, en niet te vergeten kindervertier. De week erop, op zondag 25 mei. organiseren de twintig nationale parken die ons land rijk is de jaarlijkse open dag.

Lees ook:Dag van het Park 2015
Lees ook:Dag van het Park 2010
Lees ook:Dag van het Park 2011
Lees ook:Dag van het Park 2012
Lees ook:Open dag nationale parken met veel muziek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>