Voorinschrijving Nationale Fiets marathon geopend

In april kan iedereen zich alvast inschrijven voor de Nationale Fiets Marathon op 25 mei. Tijdig inschrijven is belangrijk voor een goede voorbereiding, maar ook om voldoende tijd en gelegenheid te hebben om de beoogde sponsoring in te zamelen voor een zelf gekozen goede doel. De Nationale Fiets Marathon is een recreatieve fietstocht voor deelnemers van alle leeftijden. In alle 12 provincies van ons land is een mooie fietsroute uitgezet tussen de 42 en 45 kilometer. Voor regelmatige fietsers is dit een makkelijk te overbruggen afstand, maar ook ongetrainde fietsers kunnen meedoen: de tocht is niet als wedstrijd opgezet, maar als fietstocht elke iedereen in eigen tempo kan volbrengen. Inschrijven is tot eind april mogelijk vanaf € 14,95 per individuele deelnemer tot € 34,95 per groep van maximaal 8 deelnemers (bron: persbericht)

 

Het hoofddoel van de Nationale Fiets Marathon is om op zondag 25 mei zo veel mogelijk mensen in beweging en op de fiets te krijgen. Maar het doel is ook om samen met de deelnemers via individuele sponsoring zoveel mogelijk geld op te halen voor een aantal goede doelen. Deelnemers die zich in schrijven, schrijven op de website een persoonlijk profiel waarmee ze in hun eigen sociale netwerk sponsoring kunnen vragen voor hun persoonlijke goede doel. De website zorgt voor de verantwoorde verwerking van alle sponsoring, zodat deelnemers zich kunnen concentreren op het leuke deel van het evenement: een mooie fietstocht maken.

In elke provincie is een route uitgezet vanuit een van de grotere steden waaraan deelnemers als het ware kunnen starten vanuit hun eigen tuin. Maar wanneer je als deelnemer eens een keer niet in een bekende omgeving wenst te fietsen dan weet je zeker dat de routes in de andere provincies je voeren langs de mooiste plekjes. Daarvoor maakt de Nationale Fiets Marathon gebruik van het bekende knooppuntensysteem, ook te vinden op route.nl, waardoor routes op eigen gelegenheid eenvoudig te volgen zijn en verdwalen haast onmogelijk.

Lees ook:Nationale Fiets Marathon 2014
Lees ook:Nationale Fiets Marathon
Lees ook:Meimaand Fietsmaand
Lees ook:Drentse Fiets4daagse
Lees ook:Amsterdam Marathon 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>