Ultraloop Stein 2014

Zondag 9 maart 2014 vindt in het Zuid-Limburgse plaatsje Stein voor de 19e keer de Ultraloop plaats, ook wel ‘de 6 uren van Stein’ genoemd. Het is ‘de snelste wedstrijd ter wereld die al veel records heeft opgeleverd’, meldt de organisatie op Facebook. De start van de loop door het Steinerbos is om 11.00 uur bij de speeltuin in recreatieoord Steinerbos; om exact 17.00 uur klinkt het eindschot.  Dan moeten alle atleten stilstaan en komt de jury langs om de eindpunten op te meten. De sporter die op dat tijdstip de grootste afstand heeft afgelegd, is de winnaar.

Om 18.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats in Trefcentrum Kerensheide. Onvoldoende voorbereide atleten worden geweerd, om een kwalitatief niveau te garanderen. Voorafgaand aan de Ultraloop kunnen kinderen voor de tweede keer terecht bij de Kids runsInschrijven hiervoor kan vanaf 8.00 uur in Trefpunt Kerensheide aan de Schinekestraaat 11. De start is vanaf 9.20 uur. De deelnemers worden ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieën die allen hun eigen starttijd hebben. In 1996 vond de eerste Ultraloop plaats die daarna iedere eerste zondag van maart wordt gelopen, als het dan tenminste geen carnaval is.

Lees ook:Ultraloop Stein 2010
Lees ook:Ultraloop Stein
Lees ook:Zondag 17 april: Enschede Marathon 2016
Lees ook:Zondag 9 april: de 37e NN Marathon van Rotterdam
Lees ook:Topbezetting halve marathon Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>