Veel olympiërs op NK Allround in Olympisch Stadion

Het Olympisch Stadion in Amsterdam is tot en met zondag 2 maart ‘De Coolste Baan van Nederland‘, met een Grand Oval 400 meter schaatsbaan. Het afsluitende weekend is De Coolste Baan het domein van het KPN NK Allround & Sprint, vlak na de Olympische Winterspelen voor het publiek de eerste kans om de olympiërs te zien schaatsen. Vrijdag 28 februari bieden Amsterdam en de KNSB een eerbetoon aan de medaillewinnaars aan.

Donderdag 27 februari begint met de KPN Marathon Cup Finale verreden. De dagen daarna volgt het NK Sprint en Allround; programma en tickets: zie website. Omdat het stadion de drie dagen al snel was uitverkocht, komen er voor elke wedstrijddag 2100 extra staanplaatsen bij. ‘Schaatsen voor een uitverkocht Olympisch Stadion is een droom voor iedere topsporter’, aldus toernooidirecteur Rintje Ritsma. Veel olympiërs hebben dan ook toegezegd dat ze komen. De NOS zendt het evenement deels live, deels in samenvattingen uit.

Zie ook: schaatsfeest eindigt met forse kater

Lees ook:Olympisch Stadion ‘de coolste baan van Nederland’: schaatsen in historische ambiance
Lees ook:Olympisch Stadion omgetoverd tot kunstijsbaan
Lees ook:Schaatsen: EK Allround & Sprint in Thialf Heerenveen – 6 t/m 8 januari
Lees ook:Schaatsfeest Olympisch Stadion eindigt met forse kater
Lees ook:Schaatsen in Thialf: NK Allround & Sprint, vrijdag 20 t/m zondag 22 januari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>