Hengelsport- en visbotenbeurs in de Jaarbeurs

Vrijdag 8 tot en met zondag 13 november 2013 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de 12e editie van de Hengelsport- en Visbotenbeurs plaats. Tien keer waren de Utrechtse Veemarkthallen het domein van deze beurs en vorig jaar verhuisde de populaire beurs naar de Jaarbeurs. De beurs is met 150 exposanten en een oppervlakte van ruim 20.000 m2 de grootste en meest complete hengelsportbeurs van Europa.

Vissen is een gezonde buitenactiviteit voor een slordige 2 miljoen vissers in Nederland. Zowel de recreatieve als de fanatieke sportvisser, van jong tot oud, kan zijn hart ophalen. Groothandels, winkeliers, reisbureaus en verenigingen bieden van alles op het gebied van karpervissen. vliegvissen, zeevissen, roofvissen en witvissen, visboten, buitenboordmotoren en fishfinders. Naast stands zijn er primeurs, publieksacties, workshops, demonstraties en lezingen van bekende Vissende Nederlanders (‘BVN-ers’). Het duo Bianca Venema en Lizette Beunders zijn van de partij; onlangs werden zij wereldkampioen karpervisser. De beurs is alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets: zie website.

 

 

Lees ook:Hengelsportbeurs Catch 2010 in Rijswijk
Lees ook:Hengelsportbeurs in Groningen
Lees ook:Hengelsport -en visbotenbeurs in Veemarkthallen Utrecht
Lees ook:Nederlandse Modelspoordagen Rijswijk
Lees ook:Carp Zwolle 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>