Nationale 50+ Dag in Zandvoort

Zaterdag 2 november vindt voor de vierde achtereenvolgende keer de Nationale 50+ Dag plaats in Zandvoort. De ondernemers van de badplaats bieden veelal gratis activiteiten, workshops en acties. Zo rijdt de 50+trein door Zandvoort en zijn er allerlei sportieve activiteiten. Het is de aftrap voor de ‘Neem je niets voor en doe van alles’-week.

Van 2 tot en met 9 november staat Zandvoort helemaal in het teken van de 50+ers en zit boordevol (vaak gratis) activiteiten. Vanaf zaterdag 2 november kan iedereen bij VVV Zandvoort aan de Bakkerstraat 2 om een gratis goodiebag op te halen, met kortingsvouchers, proefmonsters en nuttige informatie over Zandvoort. Iedere dag heeft een eigen thema. De Zinderende Zondag staat in het teken van liefde en passie, Mooie Maandag van Beauty & Body. Doe Dinsdag gaat om dingen doen waar je simpelweg zin in hebt, Woeste Woensdag om nautische zaken (zoals het Jutters mu-ZEE). Op Retro Donderdag is het Goud van Oud wat de klok slaat, op Fitte Vrijdag sport en uitwaaien op het strand. Op Snelle Zaterdag kan iedereen deelnemen aan workshops, maar moet zich van tevoren daarvoor opgeven.

Lees ook:Najaarsbeurs Beleef! In MECC Maastricht
Lees ook:Nieuw evenement in de Betuwe: Tiel Maritiem
Lees ook:Château Maestricht op het Vrijthof in Maastricht
Lees ook:Food4You Wageningen
Lees ook:Week van de Smaak 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>