City Beach Tour Leiden

Donderdag 30 mei tot en met maandag 3 juni 2013 is de Beestenmarkt in Leiden voor het vijfde achtereenvolgende jaar het theater voor de City Beach Tour. Het plein is bedenkt met een dikke laag zand en biedt vier dagen sport, entertainment en tropische sferen. Donderdagavond opent het festijn met het Open Beach Volleybal Toernooi. Vrijdag en maandag worden er de hele dag clinics gegeven voor de schoolgaande jeugd. Vrijdagavond is de Beestenmarkt het domein van het Beach Soccer Toernooi. Zaterdag zijn er overdag diverse sporten, ’s avonds het Leids Open Beach Tennis Toernooi.

Zondag zijn de KNVB Kids Beach Soccer wedstrijden, ’s avonds de vrije Beach Soccer instuif. Maandag wordt afgesloten met sport voor de jeugd. Daarnaast is er een sportcafé en zijn er op zaterdag demonstraties pilates, zumba en acrobatische gymnastiek. City Beach komt in meerdere plekken in het land: Oirschot (5-9 juni), Amstelveen (15-18 juni), Middelburg (21-25 juni) en Leeuwarden (29 juni – 2 juli).

Lees ook:City Beach Tour strijkt neer in Middelburg
Lees ook:Crocs City Beach! Tour Leiden
Lees ook:EK Beach Soccer in Scheveningen
Lees ook:Venlo Beach Sport Dagen
Lees ook:Unicef Open Rosmalen 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>