Deloitte Ladies Open Golf 2013

Zondag 25 mei 2013 is eindigt de 18e editie van Deloitte Ladies Open Golf, dit jaar voor het eerst op The International, de gloednieuwe golfbaan op de grens van Amsterdam en Schiphol (2014: klik hier). Zaterdag en zondag is het toernooi te bezoeken van 08.00 tot 21.00 uur. Zondag vindt de finale plaats. Het veld bestaat uit 126 speelsters. Het jaarlijkse toernooi is het grootste en meest prestigieuze internationale vrouwen-proftoernooi in ons land en maakt deel uit van de Ladies European Tour, het hoogste professionele circuit voor damesgolfers in Europa. Deloitte is sinds 2010 hoofdsponsor.

De Ladies Open Village biedt allerlei op het gebied van golf, zoals golfmateriaal, mode, lifestyle, reizen, vakantiewoningen aan de golfbaan en een uitgebreide Food Court. In de Golf Academie kan iedereen zijn of haar eigen spel verbeteren, onder begeleiding van vier profs. Het toernooi omarmt de stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland).

Lees ook:Deloitte Ladies Open Golf 2014
Lees ook:Deloitte Ladies Open Golf 2015
Lees ook:Ladies Open op Eindhovensche Golf
Lees ook:Golfsport: KLM Open in Zandvoort
Lees ook:KLM Open Golf 2014 in Zandvoort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>