Rondje Tilburg 2013

Zondag 5 mei 2013 is Tilburg het domein van sporters, tijdens Rondje Tilburg. Hier betekent Bevrijdingsdag dit jaar: kiezen uit vier takken van sport – wandelen, hardlopen, fietsen en mountainbiken, met na afloop een gezellig feest. De hoofdact is de 13 van Tilburg: 13 kilometer hardlopen in de stad met postcode 013, in het jaar 2013. Iedereen kan aan het sportevenement deelnemen, van ervaren diehards tot mensen die voor de lol meedoen.

Rondje Tilburg ondersteunt Spieren voor Spieren, de organisatie die kinderen met een spierziekte helpt. Kloppend hart is het ontmoetingsplein bij het T-kwadraat in Stappegoor: met start en finish, demonstraties, stands, horeca en van 11.00 tot 18.00 uur een divers muziekprogramma. Bij ieder onderdeel zijn verschillende afstanden uitgestippeld. Daarnaast is er voor de derde keer een Hoge Hakken Race; rennen op stiletto’s en het eerste Open Europees Kampioenschap Barefoot Running. Inschrijven kan zondag nog in de Ireen Wustijsbaan.

Lees ook:Sportfeest Rondje Tilburg 2012
Lees ook:Spieren voor Spieren City Run Hilversum 2012
Lees ook:Spieren voor Spieren Cityrun Hilversum
Lees ook:Zondag 5 februari: 44e Midwintermarathon Apeldoorn
Lees ook:Challange Almere-Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>