Vrijdag en zaterdag Top Gear Live in Ziggo Dome Amsterdam

Vrijdag 26 en zaterdag 27 april 2013 is de Ziggo Dome in Amsterdam Zuidoost het domein van Top Gear Live. Na een wereldtournee van drie jaar komt de ‘meest spectaculaire autotheatershow van het universum eindelijk weer naar Amsterdam’, meldt de aankondiging. Het populaire BBC-programma is getransformeerd ‘in een inferno van brandende auto’s, spectaculaire stunts en een parade van mooie auto’s’, met de beroemde tv-show hosts Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May.

Na de show in 2010 kan het publiek een nieuwe invulling van de show verwachten. Wat blijft, zijn de spectaculaire stunts, de parade van superwagens, de gemodificeerde auto’s en de beroemde Top Gear autocoureur The Stig. Top Gear vindt zaterdag plaats om 16.30 en 20.30 uur. De vraag naar tickets was zo groot, dat er op 26 april een show bijkomt, aanvang 20.30 uur. De deuren gaan voor iedere show anderhalf uur van tevoren open voor het publiek. Tickets: zie website.

Lees ook:Top Gear live show in Amsterdam RAI
Lees ook:Nitro Circus Live zaterdag 20 februari met adembenemende nieuwe show in GelreDome
Lees ook:Nitro Circus Live in de Ziggo Dome
Lees ook:Walhalla voor autofans bij 100% Tuning Ahoy
Lees ook:Disney on Ice brengt Princess Wishes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>