Midwinter Marathon Apeldoorn

Zondag 3 februari 2013 vindt in Apeldoorn de 40e editie plaats van de Midwinter Marathon (2014: klik hier). Het parcours geldt als een van de mooiste van Nederland, met de bossen en heidevelden in de omgeving van Apeldoorn. Op en rond het parcours is het ook voor toeschouwers gezellig. Bij alle afstanden, behalve de Asselronde en de Marathon, wordt het parcours op geheel geasfalteerde wegen gelopen.

De Asselronde en de Marathon lopen over ongeveer 2 kilometer op een niet geasfalteerde weg. Start en finish zijn aan de Loolaan. De binnenstad houdt koopzondag paleis Het Loo biedt onder meer Beeld van Beatrix en er rijden gratis pendelbussen van en naar de transferia. De Centraal Beheer Achmea Marathon en de Helicon Asselronde beginnen om 12.00 uur. De Acht van Apeldoorn begint om 15.00 uur. Daarnaast zijn er de Minimarathon, de Kidsrun en de Bedrijvenloop. De inschrijving is gesloten.

Lees ook:Midwinter Marathon Apeldoorn 2014
Lees ook:Midwinter Marathon Apeldoorn 2015 – nieuwe stijl
Lees ook:Midwinter Marathon Apeldoorn 2011
Lees ook:Zondag 7 februari: Midwinter Marathon Apeldoorn
Lees ook:Zondag 5 februari: 44e Midwintermarathon Apeldoorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>