Suikerbietenfeest Lemelerveld 2012


Woensdag 1 tot en me zondag 5 augustus 2012 vindt in Lemelerveld (ten zuiden van Ommen) de 27e editie plaats van het Suikerbietenfeest (2013: klik hier). Jaranlang was de dahliacorso vast onderdeel van de feestweek in het Sallandse dorp bij de Lemelerberg, maar twee jaar geleden werd het corso vanwege te weinig animo afgeblazen. Helemaal verdwenen zijn de bloemen niet: zaal Reimink is vijf dagen lang het domein van een grote lelieshow: Lemelerveld B(l)oeit. Daarnaast is het vijf dagen feest met uiteenlopende  activiteiten die veelal te maken hebben met de suikerbiet.
Woensdagochtend beginnen kermis en Lemelerveld B(l)oeit en is er braderie, rommelmarkt en een Ludieke Veiling.

Donderdag is kindermorgen en seniorenmiddag, met afsluitend de Band Zonder Banaan  in de Feesttent. Vrijdag is er onder meer het Rabobank Beachvolleybal toernooi, een Shantyfestival, de Coop Badeendenrace in het Kanaal en een demonstratie van Monstertrucs op het Evenemententerrein. Zaterdag is de Viswedstrijd in het Kanaal plaats en het Olde Trekker Trekken, de Sallandse Zaagtrofee, de Truck Instapdag, de Mestebeld Trucks Spelen (een zeskamp voor truckchauffeurs) en de Klassieke Brommer & Solex Suikerbietentocht. De dag wordt afgesloten met een optreden van The Marschalls op het Buitenpodium. Op de slotdag zondag staan onder andere op het programma: de Tentviering, de Suikerbietenbrunch, Suikerbietwerpen en Super Sunday.

Lees ook:Suikerbietenfeest Lemelerveld
Lees ook:Suikerbietenfeest 2011 Lemelerveld
Lees ook:Suikerbietenfeest Lemelerveld zonder dahliacorso
Lees ook:Laatste dahliacorso Lemelerveld
Lees ook:Suikerbietenfeest in Sallandse dorp Lemerlerveld

1 Reacties // Reageer

One thought on “Suikerbietenfeest Lemelerveld 2012

  1. herman

    Was heel gezellig vanmiddag in de feestttent,niks mis mee.Maar de dee jee moet even aanpassen met het draaien van muziek voor jong en oud, jammer. Een tip voor volgend jaar, een leuk bandje op zondagmiddag.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>