Fans Feyenoord vieren massaal feest in De Kuip

Feyenoord is helemaal terug van weggeweest, heeft de felbegeerde tweede plaats in de eredivisie binnengehaald en is daarmee verzekerd van de voorrondes van de Champions League. De fans van Feyenoord zijn in alle staten. Vandaag won hun club van Heerenveen. Veel Rotterdammers bekeken de wedstrijd  nagelbijtend in het café en trokken daarna met en mannetje of 30.000 naar De Kuip om te feesten en hun helden op te wachten.

 

Het wordt nu al ‘het sprookje van Feyenoord’ genoemd. Twee jaar geleden zat de club in zak en as: bungelde halverwege de eredivisielijst, had 43 miljoen euro schuld en regelmatig te maken met supportersrellen. Financieel staat alles weer op de rails, mede dankzij een aantal Rotterdamse investeerders. Vandaag werden de inspanningen beloond en het bekroond met een sportief hoogtepunt.

Lees ook:Feyenoord eeuwfeest in De Kuip
Lees ook:Feyenoord City: nieuw stadion blikvanger gebiedsontwikkeling Maasoever
Lees ook:De Kuip viert 75e verjaardag
Lees ook:Feyenoord sluit dramatisch seizoen met beker af
Lees ook:Feyenoord wil nieuw stadion naast De Kuip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>