Meters voor Mama’s – stedenestafette voor 3FM Serious Request

Nederland komt massaal in beweging voor Meters voor Mama’s, de landelijke stedenestafette van 18 tot en met 24 december voor 3FM Serious Request. De start vindt plaats op zondag 18 december om 16.10 uur bij het Glazen Huis op de Beestenmarkt in Leiden. Prins Pieter-Christiaan zal de eerste meters lopen van de 6 x 24 uur durende stedenestafette. Hij ontvangt het estafettestokje van Thijmen Vermeer (5 jaar). Floortje Dessing geeft als ambassadrice van het Nederlandse Rode Kruis om 16.10 uur het startsein voor de landelijke actie (bron: persbericht).

 

De estafette start in Leiden en gaat via Haarlem (19/12), Zwolle (20/12), Enschede (21/12), Apeldoorn (22/12) en Rotterdam (23/12) weer terug naar het Glazen Huis in Leiden. Alle deelnemers kunnen geld inzamelen door zich te laten sponsoren door familie en vrienden. Dan wordt bekend hoeveel Nederland in zes dagen en nachten bij elkaar heeft gelopen voor het goede doel. De steden worden aan elkaar verbonden door een nachtloop en duurt daardoor 6 x 24 uur. De estafette overdag is geschikt voor iedereen (vanaf vier jaar) met weinig of veel conditie. In de nacht wordt gelopen door teams van zeer geoefende lopers. Inschrijven kan via metersvoormamas.nl.

 

Zilveren Kruis Achmea is hoofdpartner van 3FM Serious Request 2011 en organiseert dit loop- en wandelevenement omdat Zilveren Kruis zich inzet voor de bevordering van de gezondheid onder de Nederlandse bevolking. De totale opbrengst van de Meters voor mama’s-actie gaat rechtstreeks naar het Rode Kruis.

Lees ook:Serious Request 2011 – Glazen Huis staat in Leiden
Lees ook:Serious Request zamelt dit jaar in voor strijd tegen diarree
Lees ook:Eric Corton (Serious Request) krijgt erepenning Rode Kruis
Lees ook:Giel Beelen dit jaar niet in Glazen Huis
Lees ook:Leiden in de ban van Serious Request

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>