Food4You festival Wageningen

Tot en met zaterdag 15 oktober 2011 staat de omgeving van Wageningen in het teken van de vijfde editie van Food4you (2012: klik hier), een kennisfestival over gezond en lekker eten in Wageningen, Ede, Veenendaal en Barneveld. Food4You brengt de nieuwste kennis over voeding voor het grote publiek én naar profs. Met culinair genoegen, workshops, demonstraties, lezingen, film en theater.

Thema is ‘Good food, better mood!’ Zaterdag 8 oktober is de Publieksdag in Wageningen. De gemeente Wageningen grijpt die kans door de stad zaterdag 8 en zondag 9 oktober als toeristische stad op de kaart te zetten. Onder het motto ‘Proef Wageningen’ zijn er allerlei activiteiten tijdens het Food4You Festival en de Kook & Koopzondag. Het centrum staat bol van culinaire koopjes, keukenspullen, lekkere hapjes en proeverijen. Op de Markt zijn kookdemonstraties, er is muziek en bezoekers kunnen meedoen aan een Zumba-les. Wie dit weekend naar een Wageninngs restaurant of café komt, kan de kassabon inruilen voor twee vrijkaartjes Reuzenrad Hapiness bij de promotiestand van de gemeente. Het reuzenrad staat op het plein bij theater Junishoff. In Veenendaal vindt op vrijdag 14 oktober het Wereldkampioenschaap Spruitjes Koken plaats.

Lees ook:Food 4 You Festival Wageningen
Lees ook:Ontdek alles over eten op het kennisfestival Food4you
Lees ook:Food4You Wageningen
Lees ook:Wageningen viert 750 jaar stadsrechten
Lees ook:Koningin op 30 april in Rhenen en Veenendaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>