Singelloop Breda 2011

Zondag 2 oktober 2011 vindt in Breda de 26e editie plaats van de AMGEN Singelloop Breda: een stratenloop door het centrum en langs de singels. Er zijn meerdere loopafstanden, ieder met een eigen kleur: de halve marathon (21,097 kilometer, zwart), 5 (rood), 10 (blauw) en 15 (groen) kilometer. Daarnaast start om 16.30 uur de familieloop over drie afstanden. Programma: zie website.

Bij alle afstanden komt een klok te staan op het 5, 10, 15 en 20 kilometerpunt. Na-inschrijven is op zondag nog beperkt mogelijk. Breda werd twee jaar geleden uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Uniek dit jaar is het warme weer voor de tijd van het jaar: de organisatie geeft op de website dan ook een aantal adviezen aan de deelnemers.

Lees ook:Midwinter Marathon Apeldoorn 2012
Lees ook:Goudse Nationale Singelloop
Lees ook:Baronie van Breda Classic
Lees ook:Vierdaagse Apeldoorn
Lees ook:Venloop 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>