Pramenrace Aalsmeer 2011

Zaterdag 10 september 2011 vindt in Aalsmeer de 26e editie plaats van de Pramenrace op de Westeinderplassen, het hoogtepunt van de feestweek (2013: klik hier). De race start om 12.30 uur bij de Pontweg in pramen: platte houten schuiten die vroeger werden gebruikt om bloemen naar de bloemenveiling te vervoeren. Het thema dit jaar is: ‘Ik hou van …’ Op de Westeinderplas is van 10.00 tot 18.00 uur een pontonfeest met dj’s: Pramenrace XXL2011.

 

Jarenlang was Aalsmeer beroemd om haar Bloemencorso, maar sinds 2007 bestaat dat niet meer. Wat bleef, is de Feestweek Aalsmeer, van 4 tot en met 10 september op het Praamplein, met onder meer de Miss Aalsmeer verkiezing op donderdag 8 september, de Hollandse Avond op vrijdag met onder meer Peter Beense en Jan Smit en op zaterdag de uitreiking van de Pramenrace trofee en ‘Back to the Past’. Zaterdag en zondag vindt op het bedrijventerrein Hornmeer de 10e editie van het motorsportevenement HiBRA plaats.

Lees ook:Pramenrace 2013 Aalsmeer
Lees ook:Feestweek en Pramenrace Aalsmeer
Lees ook:Pramenrace 2015 in Aalsmeer
Lees ook:Zaterdag 10 september: Pramenrace Aalsmeer
Lees ook:Pramenrace Aalsmeer – zaterdag 9 september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>