EK Dressuur in Rotterdam

Woensdag 17 tot en met zondag 21 augustus 2011 vindt de 25e editie van het FEI Europeen Kampioenschap (EK) Dressuur in Rotterdam plaats. In de CHIO accommodatie in Kralingen komt de Europese top van de dressuurruiters bijeen. Speciaal voor het EK is de accommodatie uitgebreid met een nieuwe tribune. Het EK wordt woensdag om 17.30 uur officieel geopend met een showprogramma. Het EK begint met de Grand Prix, het hoogste niveau in de dressuursport. Tijdens de Grand Prix draait om verschillende oefeningen op de grond. Programma: zie website.

 

Donderdag vindt de Grand Prix Landenwedstrijd plaats, vrijdag zijn er trainingen en nationale wedstrijden Dressuur voor Junioren en Young Riders. Zaterdag vindt de finale van de Grand Prix Dressuur plaats. Zondag zijn de finales Freestyle en Kür op Muziek, de medaille-uitreiking en de sluitingsceremonie. Tickets: zie website.

Lees ook:Indoor Brabant in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Jumping Amsterdam 2011 in de RAI
Lees ook:Jumping Amsterdam in de RAI
Lees ook:Superleague Formula Assen 2011
Lees ook:Jumping Indoor Maastricht 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>