Nieuwjaarsduik 2011

Nieuwjaarsduiken worden steeds populairder:  het nieuwjaar beginnen met een frisse duik (2013: klik hier). Stamppottenfabrikant Unox is hoofdsponsor. In het hele land waren er 81 gepland, maar 14 zijn afgelast vanwege een dik pak ijs op het water. Zoals het er nu uitziet, gaan er 75 door. De grootste en bekendste Nieuwjaarsduik is die van Scheveningen: die gaat zeker door.

De eerste duik vond in 1960 plaats; Unox sponsort het evenement sinds 13 jaar. Naar verwachting rennen 10.000 (de maximum capaciteit) enthousiastelingen zaterdag 1 januari 2011 om 12.00 uur de koude Noordzee in. De kaartverkoop begint om 10.30 uur. Een kaartje kost twee euro, waarvan er één naar de zeehondencrèche Leonie ’t Hart gaat. Na de duik trakteert Unox de duikers  op een kom hete snert. Pornoactrice Kim Holland kondigde aan met een aantal meiden topless te komen, maar heeft beloofd ‘het netjes te houden’. Na afloop verzorgt Ronnie Ruisdael een optreden. Voor de nieuwjaarsduiken elders in het land: klik hier.

Lees ook:Nieuwjaarsduik Scheveningen gaat door
Lees ook:Vrieskou mogelijk spelbreker Nieuwjaarsduik
Lees ook:Nederland telt meeste nieuwjaarsduiken
Lees ook:Vorst en kou spelbreker Nieuwjaarsduiken
Lees ook:Duizenden waaghalzen nemen nieuwjaarsduik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>