Gerrie Kneteman Classic 2010

Zondag 12 september 2010 vindt in Amsterdam voor de 5e keer de Gerrie Kneteman Classic plaats (editie 2012: klik hier), ter ere van De Kneet, een geboren Amsterdammer die veel voor de Nederlandse wielersport heeft betekend. De wielertoer start en finisht in het Olympisch Stadion. Gré Kneteman lostr om 08.00 uur het startschot. Er zijn routes uitgestippeld van 45, 75, 100 en 150 kilometer door het Groene Hart.

 

De Gerrie Kneteman Classic is een toeristische wielertoer waarin individueel de tijd wordt geregistreerd. De routes van 100 en 150 kilometer gaan over de ‘Korte Kneet Klim’: het Kopje van Bloemendaal. Daarin wordt de klimtijd geregistreerd. Dit jaar steunt de Gerrie Kneteman Classic het Fonds Gehandicaptensport.Ieder jaar verschijnen veel sportieve VIP’s aan de start. Zo verschenen bij vorige edities onder meer Jan Janssen, Jochem Uytdehaahe, Roxanne Kneteman en Harm Ottenbros. De voorinschrijving is gesloten. Op de dag zelf in inschrijving nog mogelijk; kosten: zie website.

Lees ook:Gerrie Knetemann Classic 2011
Lees ook:Gerrie Knetemann Classic
Lees ook:Gerrie Kneteman Classic – zondag 11 september
Lees ook:Zondag 10 september: 12e Gerrie Knetemann Classic
Lees ook:Gerrie Knetemann Classic 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>