Dutch Open Taekwondo in Eindhoven

Dit weekend strijden bijna duizend taekwondoka’s uit maar liefst vijftig landen van over de hele wereld op de 37e editie van het Dutch Open (Open Nederlands Kampioenschap: ONK) Taekwondo in het Indoor Sportcentrum Eindhoven om de prijzen. Nederland is van de partij met meer dan honderd sporters. Het ONK is één van de belangrijkste taekwondo toernooien ter wereld.

Voor het eerst is het de Nederlandse Taekwondo Bond gelukt om als vierde land in de wereld een G1-status te krijgen. Daarmee is de Dutch Open officieel een WTF (World Taekwondo Federation) goedgekeurd toernooi. Bovendien is het een kwalificatietoernooi: een podiumplek levert een ticket op voor het EK op 3 en 4 mei in het Russische Sint-Petersburg. Tickets zijn aan de kassa te koop: zie website.

Lees ook:Dutch Open badminton in Almere
Lees ook:Van Lanschot Senior Open Golf
Lees ook:Topshelf Open in Autotron Rosmalen
Lees ook:Darts Toernooi Thialf gaat niet door
Lees ook:44e ABN AMRO World Tennis Tournament – 13 t/m 19 fbruari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>