Dutchypuppy’s Dogwalk in Scheveningen op dierendag

Op zondag 4 oktober 2009 is het Dierendag. Dan organiseren Dutchypuppy en Bridget Maasland Dogwalk 2009 en de Verkiezing van de Sportiefste Hond van Nederland (editie 2011: klik hier). Tot nu toe hebben meer dan 200 hondenbezitters zich aangemeld voor de Dogwalk op zondag van 11.30 tot 15.00 uur in Scheveningen. Dutchypuppy verwelkomt honden en hun bazen vanaf  11.30 uur bij Strandclub WIJ, Strandweg 1. Om 12.00 uur begint de strandwandeling van de Haven naar de Pier en weer terug. Maasland doet als ambassadrice en oprichtster van de Dutchypuppy Foundation zelf ook mee.

De Foundation wil honden over de hele wereld helpen en steunt stichtingen ter plaatse die hondenmishandeling tegengaan en de populatie van zwerf –en straathonden kleiner maken. Sinds 2008 bestaat Dutchykitten voor katten. Zondag worden ook veel bekende Nederlanders  met hun trouwe viervoeters in de badplaats verwacht. In de zomer mogen honden niet los op het strand lopen, maar Maasland zei vanavond op RTL Boulevard dat ze dat ‘zondag weer lekker wel mogen’: de zomer is immers voorbij. Na de Dogwalk wordt rond 14.00 uur bekend gemaakt welke hond de sportiefste van het land is. Daarvoor moeten ze in Scheveningen nog wel de laatste proeven doorstaan onder leiding van Dierz! presentator Marco Staring. Ook treden een aantal sportieve honden op met het Dog Frisbee Demoteam. Het programma duurt tot ongeveer 15.00 uur. Aanmelden kan nog altijd: klik hier (bron: persbericht).

Lees ook:Dogwalk 2010 en verkiezing Bastaard van het Jaar
Lees ook:Dogwalk 2011 en Bastaard-van-het-jaar verkiezing
Lees ook:Activiteiten op Dierendag 2010
Lees ook:Dutchypuppy kalender met bekende Nederlandse mannen
Lees ook:Honden Pinkstershow Arnhem 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>