Vestingloop ‘s-Hertogenbosch

Zondag 24 mei 2009 vindt in Den Bosch de 4e editie plaats van de Vestingloop ‘s-Hertogenbosch. Het belooft met 24 graden en veel zon een warme dag te worden: de organisatie heeft dan ook een hele rij slimme tips op haar website geplaatst. Na-inschrijving kan op zondag vanaf 12.00 uur tot een half uur voor de aanvang van het betreffende onderdeel in het inschrijfbureau in het Theater aan de Parade. Vanwege het grote animo is de deelnamelimiet verhoogd van 3000 naar 3300 deelnemers.

Programma: om 13.15 uur is een warming-up voor de kinderen, die vanaf ongeveer half twee in verschillende leeftijdscategorieën kort na elkaar met de 1K Runaway starten. Onno Hoes, gedeputeerde van de Provincie Noord-Brabant, heeft de startseinen. Om 14.00 uur starten de wedstrijdloop en de trimloop over 15 km. De wedstrijdloop over 15 km is bij de Atletiekunie aangemeld. Vijf minituten daarna starten de 5 km trimloop en de Bedrijvenloop. Om 15.30 uur begint de 10 km trimloop en de bedrijvenloop. Het parcours van de vestingloop is zo ongeveer dezelfde als die van vorig jaar. Start en finish zijn op de Parade in hartje Den Bosch. Het parcours loopt door de historische binnenstad, maar ook door de natuur rondom de stad.

Lees ook:Vestingloop Den Bosch
Lees ook:Vondelparkloop: aangepast parcours vanwege renovatie park
Lees ook:Vondelparkloop 2012 Amsterdam
Lees ook:Jaarlijkse sleuteldragersborrel voor Prinsen Carnaval in provinciehuis Brabant
Lees ook:De 30 van Almere 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>