WK Superbike Assen

Het WK Superbike circus staat dit weekend op het TT-circuit van Assen (2013: klik hier). Tijdens dit evenement komen de coureurs in actie tijdens trainingen, kwalificaties, promotieactiviteiten en de altijd druk bezochte races. ‘Het belooft spannend te worden met meer teams, meer coureurs en meer fabrikanten,’ aldus de website. Tot en met zondag 26 april 2009 wordt tweemaal gestreden voor de World Superbike Championship.

Daarnaast vinden de volgende klassen plaats: de World Supersport Championship, de Superstock 1000 FIM Cup en de 600 en de International Dutch Superbikes.  Toegang kost vijftien euro; kinderen tot en met 15 jaar mogen gratis mee.

Lees ook:WK Superbike 2014 op TT-Circuit Assen
Lees ook:WK Superbike 2016 op TT-Circuit Assen
Lees ook:WK Superbike 2012 op TT Circuit Assen
Lees ook:WK Superbike TT Circuit Assen
Lees ook:Paasraces TT Circuit Assen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “WK Superbike Assen

  1. Pingback: WK Superbike Assen: motorsport op topniveau | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>