Ziezo beurs voor visueel beperkten

Donderdag 5 tot en met zaterdag 7 februari opent het Euretco Expo Center in Houten haar deuren voor de 14e ZieZo beurs, de beurs voor blinde en slechtziende mensen (editie 2011: klik hier). Op de beurs zijn alle prominente bedrijven, instellingen, stichtingen en verenigingen die iets betekenen voor mensen met een visuele beperking vertegenwoordigd. Naast en beurshal voor bedrijven en organisaties is er ook een informatie -en activiteitenhal, de Oogfonds Ontdek & Doehal, verzorg door Stichting Oogfonds Nederland. Dit jaar zal er veel informatie over wonen te vinden zijn: aanpassingen en hulpmiddelen, wet -en regelgeving, maar ook activiteiten en workshops. De beurs is gratis en te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur, de laatste dag tot 16.00 uur.

Lees ook:Ziezo: beurs voor blinden
Lees ook:Ziezo-beurs 2011 in Houten
Lees ook:ZieZo beurs 2010 Houten
Lees ook:Sp!ts Careerevent 2009
Lees ook:Gezond & Wellness Beurs in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>