Bike2Play: fietsen naar Peking voor goed doel

Op zondag 13 april vertrekt een groep politiemannen –en vrouwen, die uit heel Nederland komen, op de fiets naar Peking: ‘Bike2Play’. Ze vertrekken om 10.00 uur vanuit het Olympisch Stadion in Amsterdam, om op 6 augustus 2008 in het Olympisch Stadion van Peking aan te komen. Daar beginnen twee dagen later de Olympische Spelen. Doel is om met deze sponsorfietstocht zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de humanitaire stichting ‘Right To Play’: sport en spel voor de meest achtergestelde kinderen ter wereld. Zie ‘Go China‘.

Iedere gedoneerde euro gaat helemaal naar dat goede doel. Het streefbedrag is 250.000 euro. Het stadion gaat om 10.00 uur open voor iedereen die de fietsers wil uitzwaaien. Een kwartier later komen de agenten en hun familieleden. Na een voorstelronde, een toespraak van de burgemeester van Amsterdam Cohen, foto’s en afscheid nemen, vertrekt de groep om 12.00 uur. Online is er een reisverslag van ‘Bike2Play’ te volgen.

Lees ook:Nationale Fiets Marathon 2014
Lees ook:Start Giro d’Italia 2010 in Amsterdam
Lees ook:Aegon Copa Amsterdam in Olympisch Stadion
Lees ook:Kroonprins opent Keukenhof – thema Olympische Spelen
Lees ook:Paralympische Spelen geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>