Worldcup Finale Schaatsen in Thialf

Van vrijdag 22 tot en met zondag 24 februari staat het Thialf Stadion in Heerenveen weer op zijn kop: tijdens de Essent ISU World Cup Finale. Na de uitverkochte WK Sprint op 19 en 20 januari is dit de laatste grote wedstrijd van dit seizoen. Alle schaatstoppers van de wereld komen naar Heerenveen om voor de laatste keer dit seizoen tegen elkaar te strijden. De deelnemerslijst  is op dit moment nog niet bekend. De treinen van de NS stoppen deze dagen ook op het station Heerenveen IJsstadion. Zitplaatsen kosten € 32,=, staanplaatsen € 20,=, online te bestellen. 


Op vrijdag worden vanaf 17.00 uur verreden: 500 meter dames en heren, 3000 meter dames en 1500 meter heren. Op zaterdag vanaf 13.30 uur de tweede 500 meter voor dames en heren, 1500 meter dames en 5000 meter heren. Op zondag vanaf 13.30 uur de 1000 meter dames en heren, 100 meter dames en heren en dames en herenteams achtervolging. De dag voor het evenement, op donderdag, wordt om 18.00 de loting in verricht in Sportstad Heerenveen.

Lees ook:Schaatsen: EK Allround & Sprint in Thialf Heerenveen – 6 t/m 8 januari
Lees ook:Schaatsen: NK Afstanden in vernieuwde Thialf Heerenveen
Lees ook:Spannende Finale Worldcup Schaatsen
Lees ook:Schaatsen in Thialf: NK Allround & Sprint, vrijdag 20 t/m zondag 22 januari
Lees ook:Schaatsen Worldcup Finale: nieuwtjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>