Negenmaandenbeurs in de RAI

Van woensdag 13 tot en met zondag 17 februari 2008 vindt in de RAI in Amsterdam de Negenmaandenbeurs plaats: een evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s met zaken als verzorging, voeding, babykleertjes, vervoer, kinderkamers en speelgoed. (2014: klik hier). Ook in de RAI is op dit moment de Huishoudbeurs in volle gang: sinds zaterdag 9 februari. Bezoekers van de Negenmaanden Beurs kunnen gratis naar de Huishoudbeurs.   

De OHRA adverteert al een tijdje met een ‘Uitpufstand’: een plek met relaxstoelen, chocolade, augurken, speciale toiletten en ontspannende massages. Misschien dat bezoekers meer hebben aan een gratis boekje dan deze commerciële heisa: het boekwerkje ‘Ons Financiële Kiekeboekje’: over geld –en verzekeringszaken bij zwanger-schap. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 1800 uur, donderdag en vrijdag 14 en 15 februari tot 22.00 uur. De Negenmaandenbeurs staat in RAI hal 8.

Lees ook:Negenmaandenbeurs 2012 op de Huishoudbeurs
Lees ook:Negenmaandenbeurs in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs naast Huishoudbeurs in de RAI
Lees ook:Woensdag 24 februari: begin Negenmaandenbeurs in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs 2013 in de RAI

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Negenmaandenbeurs in de RAI

  1. Pingback: SBS 6 op de Huishoudbeurs | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>