NK schaatsen in Groningen

Zaterdag 29 en zondag 30 december vindt het Nederlands Kampioenschap Schaatsen plaats in het schaatsstadion Kardinge in Groningen. Anders gezegd: het AEGON NK Allround Schaatsen. De organisatie verwacht veel bezoekers: die kunnen niet allemaal parkeren op het parkeerterrein van Kardinge. Op de wedstrijddagen kunnen bezoekers gratis parkeren bij de Euroborg. Vanaf de Euroborg is er een gratis pendeldienst naar Kardinge.
Op zaterdag beginnen de wedstrijden om 12.00 uur en worden gereden: dames 500 en 3000 meter, heren 500 en 5000 meter. Op zondag is de aanvang een uurtje later, om 13.00 uur en vinden plaats: dames 1500 en 5000 meter, heren 1500 en 10.000 meter. Er zullen 22 dames en 27 heren aan de start verschijnen; ijs en weder dienende, zullen alle grote schaatsers en schaatssters van dit moment strijden om de medailles, én om tickets naar het EK en WK Allround Schaatsen.  

Lees ook:Schaatsen: EK Allround & Sprint in Thialf Heerenveen – 6 t/m 8 januari
Lees ook:Schaatsen in Thialf: NK Allround & Sprint, vrijdag 20 t/m zondag 22 januari
Lees ook:NK sprint in het Thialf Stadion
Lees ook:Schaatsen: NK Afstanden in vernieuwde Thialf Heerenveen
Lees ook:Worldcup Finale Schaatsen in Thialf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>