Open op Tweede Kerstdag

We hoeven op Tweede Kerstdag niet met de ziel onder de arm en een leeggeplunderde portemonnee door lege straten te slenteren: er is veel meer open dan we denken (2014: klik hier). Zaken die geen aanslag plegen op het laatste restje vermogen. Dat gevaar ligt wel op de loer bij bezoekjes aan shoppingcentra, meubelboulevards, binnensteden als Amsterdam en andere toeristische centra.

Wandelen in de frisse lucht kost al helemaal niets, alleen wat inspanning na de copieuze kerstdis van de dag ervoor: bijvoorbeeld lekker uitwaaien op het strand, rondbanjeren door de bossen (het heeft de afgelopen tijd weinig geregend, dus bospaden liggen er niet verzopen bij door de regenplassen en zullen goed begaanbaar zijn). Zaken waar we de portemonnee wel voor moeten trekken, maar waarvan de kosten te overzien zijn, zijn pretparken, themaparken en musea. In principe zijn die allemaal open op Tweede Kerstdag.

Lees ook:Eropuit tijdens tweede kerstdag
Lees ook:Eropuit op tweede kerstdag
Lees ook:Eropuit tijdens tweede kerstdag
Lees ook:Eropuit tijdens tweede kerstdag
Lees ook:Maandag 26 december: eropuit tijdens Tweede Kerstdag

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Open op Tweede Kerstdag

 1. Edwin

  Waardeloos die KUT reclame van Ads door Google

    /   Reply  / 
 2. Freek Bruinbroek

  Ik zit sinds kort bij de psychiater, door de reclames van de Google.
  Ik word er steeds enorm zenuwachtig van en weet niet meer waarop ik moet drukken waardoor onze hond vaak begint te grommen en als een dolle hoor het huis rent.Mijn huisarts zegt dat het door mijn jeugd komt, ik ging zondag’s altijd naar de Aldi, maar die was dan altijd gesloten en dat brak me op een gegeven moment zo op dat ik besloot niet meer te gaan.Dit werkt door nu ik volwassen en verstandig ben zegt de dokter.

    /   Reply  / 
 3. Freek Bruinbroek

  Ik zit sinds kort bij de psychiater, door de reclames van de Google.
  Ik word er steeds enorm zenuwachtig van en weet niet meer waarop ik moet drukken waardoor onze hond vaak begint te grommen en als een dolle hoor het huis rent.Mijn huisarts zegt dat het door mijn jeugd komt, ik ging zondag’s altijd naar de Aldi, maar die was dan altijd gesloten en dat brak me op een gegeven moment zo op dat ik besloot niet meer te gaan.Dit werkt door nu ik volwassen en verstandig ben zegt de dokter. jdjsh

    /   Reply  / 
 4. Freek Bruinbroek

  hallo alles goed met jou freek bruinbroek,
  krijg jij veel cadeaus voor sinterklaas ik niet echt voor maar 24008
  euro dat is best wijnig vind je ook niet.

    /   Reply  / 
 5. marlo wentink

  hallo ik vind jullie allemaal wel een beetje leuk mail me.

    /   Reply  / 
 6. karel Spetterbroek

  Hoi hoi Freek en Marilo
  Ik kan me helemaal vinden in jullie berichten. ook ik heb een kanarie die steeds heen en weer vliegt waardoor mijn motoriek redelijk op de proef gesteld wordt.Ook heb ik hierdoor een loopneus gekregen.Mijn buurman stinkt enorm uit zijn muil, wat voor enorme trammelant zorgt in de buurt.gelukkig ga ik zometeen ranja drinken bij mijn oma waardoor de gehele dag toch nog met een sisser afloopt.

  oat moan, zoals ze dat in Brabant zeggen geloof ik

    /   Reply  / 
 7. johan Poeperdtje

  Stinky heeft helemaal geen vatsoen vind ik door al die troep te vertellen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>