Lint van bomen geplant in MH17-herinneringsbos

In park Vijfhuizen – het voormalige Floriade-terrein in de Haarlemmermeer – ging op 7 december vorig jaar de eerste spade de grond in voor de aanleg van het Nationaal Monument MH17. Rondom een gedenkteken wordt een herinneringsbos geplant, op een terrein dat grenst aan de luchthaven Schiphol.

Zaterdagochtend 18 maart hebben nabestaanden de 298 bomen geplant, ter nagedachtenis aan de 298 omgekomenen inzittenden van vlucht MH17 die op 17 juli 2014 in Oost-Oekraïne neerstortte. Ook minister Koenders van Buitenlandse Zaken plantte een boom.Het Nationaal Monument wordt op 17 juli onthuld, precies drie jaar na de ramp.

Lees ook:Koning en koningin bij opening Nationaal Monument MH17 in Vijfhuizen
Lees ook:Eerste bomen in herinneringsbos Nationaal Monument MH17
Lees ook:Bijlmerramp – 25 jaar geleden
Lees ook:Aanleg protestbos begonnen
Lees ook:Amsterdam herdenkt Bijlmerramp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>