25e editie Modelbouwbeurs in Zeelandhallen Goes

Modelbouwshow Goes bestaat in 2017 een kwart eeuw! En dit wordt op 18 en 19 februari groots gevierd. De afgelopen jaren werd het evenement bezocht door circa 10.000 geïnteresseerden uit de regio Zeeland en ver daarbuiten. Liefhebbers voor modelbouw willen dit evenement niet missen, want het is dé vakbeurs voor de modelbouwer. Het thema van de Modelbouwshow is dit jaar ’25 jaar Modelbouwshow’. In 1993 startte de Modelbouwshow met een aantal deelnemers en verenigingen. Maar liefst 17 deelnemers van het eerste uur geven ook acte de presence tijdens deze jubileumeditie (bron: persbericht).

Nieuw op de Modelbouwshow
Tijdens de Modelbouwshow presenteren oude bekenden, maar ook een groot aantal nieuwe deelnemers zichzelf. De komende editie is er een aantal treinenbanen aanwezig die nog nooit eerder present waren op de Modelbouwshow. Een daarvan is een speciale: een modelbaan die vervoerd wordt per fietskar van Middelburg naar Goes. Daarnaast is er een aantal grootse presentaties van stoomgroepen. Het bekende en goed gewaardeerde bassin waar uiteenlopende modelboten varen is ook dit jaar aanwezig.

Voor ieder wat wils
De Modelbouwshow is uniek vanwege haar diversiteit. Er is van alles te koop van bijvoorbeeld minitreinen en miniboten tot lijm en precisiegereedschappen. Ook bewonderaars komen hoogstwaarschijnlijk ogen te kort: modelraceauto’s, vrachtwagens, treinen, hijskranen en boten, van plastic, karton en hout. En dat alles op een beursvloer van 14.000m2!

Festijn met Bouwstenen
In een van de paviljoens bij Zeelandhallen Goes vindt het Lego Bouwstenen-festijn plaats. Organisator ‘De Bouwsteen’ biedt hier plaats aan ruim 800 bouwers, van jong tot oud.

Praktische informatie
De Modelbouwshow is op 18 en 19 februari 2017 te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt €11,00. Kinderen tot 12 jaar betalen € 5,00. Meer informatie is te vinden op www.modelbouwshow.nl.

Pendelbus
Om de bereikbaarheid met het openbaar vervoer te optimaliseren, rijdt er bij deze editie van de Modelbouwshow een bus tussen het NS Station van Goes en de Zeelandhallen. De kosten voor dit vervoer zijn € 1,00 per persoon (enkele reis)

Lees ook:Modelbouwshow.nl in Zeelandhallen Goes
Lees ook:Modelbouwshow.nl 2012 in Zeelandhallen Goes
Lees ook:AD Dordt in Stoom: grootste stoomevenement van Europa in Dordrecht
Lees ook:Modelbouwshow en LEGO Festijn Goes
Lees ook:Modelbouwshow 2011 in Goes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>