Evenementenhal Rijswijk blijft open

Liefhebbers van onder andere poppen, poppenhuizen, gothic en paranormale zaken kunnen nog steeds in Rijswijk terecht: De Evenementenhal blijft voorlopig open. De hal had op 1 juli 2008 haar deuren zullen sluiten, omdat de locatie niet zou voldoen en er is te weinig parkeerruimte zou zijn: de evenementen leverden daardoor te weinig op. Twee medewerkers van de hal namen het initiatief om bekende publieksbeurzen in de periode van september tot en met december in de Evenementenhal te organiseren. Zie ‘Gothic in Arnhem‘.

 

De Neuzelbeurs, Crea Weekend, het Paranormaal Alternatief, Poppen & Miniaturenbeurs, de Internationale Mineralenbeurs, de Handwerk & Wolbeurs, de Nederlandse Modelspoordagen, Pasar Malam en Gothic & Fantasy gaan dit najaar in Rijswijk plaatsvinden. Data: zie website. Ook de restaurantjes en de Kinderspeelstad Rijswijk zijn tijdens de beurzen open. Of de beurzen in het voorjaar 2009 doorgaan, wordt later bekendgemaakt.

 

 

Lees ook:Poppenhuizen en Mineralenbeurs in Rijswijk
Lees ook:Poppenhuizen- en Mineralenbeurs Rijswijk
Lees ook:Poppenhuizen en mineralen in Rijswijk
Lees ook:Gothic & Fantasy in Rijswijk
Lees ook:Gothic en Fantasy Fair in Rijnhal Arnhem

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Evenementenhal Rijswijk blijft open

  1. Pingback: Pasar Malam Rijswijk | Eropuit

  2. Pingback: Gothic & Fantasy in Rijswijk | Eropuit

  3. Pingback: Poppenhuizen en Mineralenbeurs in Rijswijk | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>