‘Paas Neuzelbeurs’ in Rijswijk: ideaal uitje bij slecht weer

Slecht weer met de paasdagen? Geen nood: de Evenementenhal Rijswijk biedt van zaterdag 22 tot en met maandag 24 maart de ‘Paas Neuzelbeurs’. Rondsnuffelen tussen tweedehands goederen. Het resultaat van een paar uur zolders opruimen, ligt uitgestald op honderden kramen. Van kinderspeelgoed tot binnenhuis artikelen. Alles voordelig geprijsd. Weliswaar tweedehands, maar dat hoeft niet te betekenen dat de artikelen versleten of kapot zijn. In het kader van recycling is het natuurlijk goed voor het milieu.

De beurs heeft ook een gedeelte waar winkeliers nieuwe goederen afgeprijsd aanbieden: vaak partijgoederen en restpartijen. In de Evenementenhal bevinden zich ook verschillende themarestaurantjes. Op het Horeca Plaza wordt live entertainment geboden. De kinderen kunnen terecht in Kinderspeelstad Rijswijk. De beurs is alle drie dagen te bezoeken tussen 10.00 en 17.00 uur. De entree kost € 4,=, ook voor kinderen van 2 tot en met 10 jaar, maar die hebben voor dat geld toegang tot Kinderspeelstad.

Lees ook:Eurotrade Fair Eindhoven – handelsbeurs voor restpartijen
Lees ook:Modeltreinen in Rijswijk
Lees ook:Modelbouw & Miniatuur Rijswijk
Lees ook:Evenementenhal Rijswijk blijft open
Lees ook:Rijswijk in de ban van Gothic & Fantasy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>