Hét goede culturele voornemen voor de feestdagen en 2018

Kom in december en januari naar De Nieuwe Kerk in Amsterdam en beleef We Have a Dream, de tentoonstelling vol inspiratie en met de indrukwekkende levensverhalen van drie grote changemakers: Mahatma Gandhi, Martin Luther King en Nelson Mandela. Er is een bijzonder theater- en muziekprogramma met op 16 december de theateravond Nelson Mandela, op 25 december het Kerstconcert en op 1 januari het Nieuwjaarsconcert. Op alle vrijdagen kan iedereen zijn rolmodellen vinden in een spannende dialoog met studenten van de Universiteit voor Humanistiek. En noteer ook alvast: de Goede Voornemens Week van 14 tot 18 januari.

Gratis toegang met Museumkaart? Koop uw ticket online
Heeft u een Museumkaart? Dan hoeft geen toeslag te betalen als u uw toegangskaart online aanschaft

Lees ook:Tv-tip: Concert voor Mandela, vrijdag in Hyde Park
Lees ook:Amsterdam krijgt Nelson Mandelapark
Lees ook:Spoedig herdenking Mandela in Den Haag
Lees ook:Herdenking Mandela in Amsterdam
Lees ook:Wereldpremière Amandla! Mandela in Carré

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>