Oproep tot oorverdovend applaus voor Van der Laan

Een groep Amsterdammers wil vertrekkend burgemeester Eberhard van der Laan eren: een oorverdovend applaus bij de burgemeesterwoning aan de Herengracht. Op de Facebookpagina Applaus voor Eber wordt opgeroepen om woensdag van 20.00 tot 21.00 uur naar de ambtswoning te komen voor een massaal applaus.

-

Initiatiefnemers vonden dat het tijd wordt om iets terug te doen voor ‘deze prachtige man, onze burgervader’, die gisteren in een brief aan alle Amsterdammers zijn directe vertrek aankondigde. ‘Van der Laan heeft zo lang voor ons gezorgd, nu is het aan ons om voor hem te zorgen. Om hem een hart onder de riem te steken: samen bijeen o onze burgemeester te bedanken, voor alles.’ Inmiddels hebben 1,4 duizend mensen aangegeven te komen!

Lees ook:Amsterdam: burgemeester Van der Laan ernstig ziek
Lees ook:Tv-tip: Herhaling Zomergasten met Eberhard van der Laan
Lees ook:Eberhard van der Laan stopt als burgemeester van Amsterdam
Lees ook:Amsterdam ‘aan taks op Koninginnedag’
Lees ook:Amsterdam wil bierfiets per 1 november weren uit de binnenstad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>