Massale files door langzaamaan-actie politie

De langzaamaan-actie van de politie zorgt woensdag voor veel extra fileleed. Om hun cao-eisen kracht bij te zetten, rijdt de politie in colonne met maximaal 60 kilometer per uur over de snelwegen. De actie begon om 7.00 uur in Groningen: de politieauto’s rijden over de volle breedste van de weg in estafettevorm door het land. De actie eindigt om 20.00 uur in Maastricht.

De politiebonden willen een hoger salaris voor de politie. De acties begonnen in maart met een sirene-protest. Rijkswaterstaat denkt dat er in de loop van de middag bij Rotterdam en in de avondspits in Brabant veel extra vertraging op de weg zal ontstaan.

Lees ook:Studenten in actie tegen bezuinigingen
Lees ook:OV-staking in Rotterdam tijdens de spits
Lees ook:Ook spitsstaking bij OV in Amsterdam en Den Haag
Lees ook:Linkse radicalen willen studentenprotest verstoren
Lees ook:Radio 538-karavaan toert door Nederland voor Warchild

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>