Spoedig herdenking Mandela in Den Haag

Bij het standbeeld van Nelson Mandela in Den Haag wordt op korte termijn een herdenking georganiseerd. Dat zegt Marco Fehres, initiatiefnemer van het standbeeld, tegen Omroep West. Wanneer precies is nog niet bekend. Donderdagavond overleed de Zuid-Afrikaanse ex-president en icoon van de apartheidsbeweging op 95-jarige leeftijd.

Het beeld van Mandela staat voor de ambassade van Zuid-Afrika, waar inmiddels een condoleanceregister is geopend. Het werd in 2012 onthuld aan de Johan de Wittlaan, in aanwezigheid van de Zuid-Afrikaanse aartsbisschop Desmond Tutu.

Lees ook:Herdenking Mandela in Amsterdam
Lees ook:Nationaal Eerbetoon aan Mandela in Amsterdam
Lees ook:Tv-tip: Concert voor Mandela, vrijdag in Hyde Park
Lees ook:Wereldpremière Amandla! Mandela in Carré
Lees ook:Herdenking prins Friso in Delft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>