24-uurs Benefietconcert Songs for the Philippines in Den Haag

Zaterdag 23 november vindt in Den Haag een 24-uurs benefietconcert Songs for the Philippines plaats voor de slachtoffers van tyfoon Haiyan in de Filipijnen. Het Humanity House aan de Prinsengracht 8 in Den Haag is van zaterdagavond 20.00 uur tot zondagavond 20.00 uur het domein van een etmaal lang non-stop optredens.

De line-up is indrukwekkend, met optredens van onder meer Ron Lindeman, Sharon Gosler, Jara `Holdert, Anthony Burgorf, Frans van Hilten en Chabliz. De toegang is gratis, maar het publiek wordt gevraagd gul te geven voor Giro 555. Daar is inmiddels 28 miljoen euro samengekomen voor slachtofferhulp.

Lees ook:Feest Slachtofferhulp en Pieter van Vollenhoven in Beatrix Theater
Lees ook:BankGiro Loterij steunt cultuur met 58 miljoen euro
Lees ook:Nationale Spelen 2014 in Fryslân
Lees ook:Stoomschip De Rotterdam geopend
Lees ook:RaboRonde Heerlen 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>