Koninginnedag op losse schroeven

De kans is groot dat Koninginnedag in Veenendaal en Rhenen niet doorgaat. Koningin Beatrix zou dit jaar met haar familie op 30 april naar deze Utrechtse plaatsen komen, maar het is onzeker of dat nog doorgaat, nu de toestand van prins Friso zo zorgelijk is. Beide  gemeenten hebben geschokt gereageerd op het laatste nieuws over de prins en wachten op nieuws van de Rijksvoorlichtingsdienst over Koninginnedag.

De NOS peilde in Veenendaal de stemming: veel bewoners zien een feest niet zitten. De gemeente Rhenen besluit maandag of een geplande georganiseerde persreis op woensdag als voorbereiding op het feest wel doorgaat, zei een woordvoerder van de gemeente Veenendaal bereidt op dit moment alleen dat voor wat absoluut noodzakelijk is om het feest eventueel door te laten gaan. Ook elders in het land zou de feestdag wel eens kunnen worden afgelast. Zo liet de voorzitter van de Oranjevereniging in Groningen weten dat het feest misschien niet doorgaat.

Lees ook:Koningin op 30 april in Rhenen en Veenendaal
Lees ook:Koninginnedag op 30 april op losse schroeven
Lees ook:Koningin viert Koninginnedag in Amstelveen en De Rijp
Lees ook:Storm spelbreker kerstboomverbrandingen
Lees ook:Koningin weer gewoon aan het werk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>